Mijn Gezonde School

Hier kun je als school

  • Een themacertificaat Gezonde School aanvragen 
  • Een aanvraag doen voor het Ondersteuningsaanbod Gezonde School
  • Belangstelling kenbaar maken voor de subsidie Jong Leren Eten - lekker naar buiten!
  • Belangstelling kenbaar maken voor de subsidie Watertappunten 
  • Belangstelling kenbaar maken voor de Stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit

Laatste nieuws

Van 14 oktober tot en met 2 december kunnen alle po-, vo- en mbo-scholen hun belangstelling kenbaar maken voor de stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit. Kijk op www.gezondeschool.nl/gezonde-relaties-en-seksualiteit voor meer informatie en voorwaarden

De belangstellingsregistratie voor de subsidieregeling Watertappunten is gesloten. Scholen hebben inmiddels bericht ontvangen over de uitslag.  Kijk op www.gezondeschool.nl/watertappunt voor algemene informatie over de subsdidie.  

De belangstellingsregistratie voor de Subsidie Jong Leren Eten – Lekker naar buiten! is gesloten. Scholen hebben inmiddels bericht ontvangen over de uitslag. Kijk op https://www.jonglereneten.nl/subsidie-jong-leren-eten voor algemene informatie over de subsidie.

Het schooldashboard op Mijngezondeschool.nl heeft vanaf dit schooljaar 2019-2020 een nieuwe look: duidelijker en overzichtelijker. Log in en neem gauw een kijkje…

 

Hoe maak ik een nieuw account aan voor Mijngezondeschool.nl?

Voor de registratie zijn schoolgegevens nodig zoals naam school, adres, contactpersoon school en BRIN-nummer. Na registratie heb je toegang tot een schooldashboard met alle gegevens en de mogelijkheid om gebruik te maken van beschikbare regelingen. In dit filmpje over het aanvragen van het vignet zie je ook hoe je een account aanmaakt. 

Inloggegevens kwijt?

Informeer bij de contactpersoon van de school, dit is meestal de Gezonde School-coördinator. 

Wachtwoord vergeten?

Klik op ‘wachtwoord vergeten’ rechtsboven op de pagina en we sturen een nieuwe wachtwoord naar het bij ons bekende mailadres. Geen mail ontvangen? Check dan ook de map ‘spam’ of ‘ongewenste mail’. 

Naam contactpersoon wijzigen?

Als de contactpersoon niet langer werkzaam is op de school, geef dan via info@gezondeschool.nl een nieuwe contactpersoon door. We hebben dan de naam van de vorige  contactpersoon nodig, de naam en het mailadres van de nieuwe contactpersoon.