Mijn Gezonde School

Hier kun je als school

  • Een themacertificaat Gezonde School aanvragen 
  • Een aanvraag doen voor het Ondersteuningsaanbod Gezonde School
  • Belangstelling kenbaar maken voor de subsidie Jong Leren Eten - lekker naar buiten!
  • Belangstelling kenbaar maken voor de subsidie Watertappunten 
  • Belangstelling kenbaar maken voor de Stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit

Laatste nieuws

Werken aan een gezonde leefstijl op school? Er zijn nu twee ondersteunende regelingen beschikbaar die dit nog makkelijker maken!

Van maandag 9 maart tot en met maandag 20 april 2020 kunnen scholen via een account op mijngezondeschool.nl belangstelling kenbaar maken voor Ronde 2 van de Stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit. De stimuleringsregeling is voor alle scholen (locaties) in het primair onderwijs, voorgezet onderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Kijk voor meer informatie en voorwaarden op www.gezondeschool.nl/advies-en-ondersteuning/stimuleringsregeling-gezonde-relaties-en-seksualiteit

Wil je als school aan de slag met een ander thema dan kun je in dezelfde periode een aanvraag indienen voor het Ondersteuningsaanbod 2020-2021. Kijk voor meer informatie op www.gezondeschool.nl/advies-en-ondersteuning/ondersteuningsaanbod

 

 

Hoe maak ik een nieuw account aan voor Mijngezondeschool.nl?

Voor de registratie zijn schoolgegevens nodig zoals naam school, adres, contactpersoon school en BRIN-nummer. Na registratie heb je toegang tot een schooldashboard met alle gegevens en de mogelijkheid om gebruik te maken van beschikbare regelingen. In dit filmpje over het aanvragen van het vignet zie je ook hoe je een account aanmaakt. 

Inloggegevens kwijt?

Informeer bij de contactpersoon van de school, dit is meestal de Gezonde School-coördinator. 

Wachtwoord vergeten?

Klik op ‘wachtwoord vergeten’ rechtsboven op de pagina en we sturen een nieuwe wachtwoord naar het bij ons bekende mailadres. Geen mail ontvangen? Check dan ook de map ‘spam’ of ‘ongewenste mail’. 

Naam contactpersoon wijzigen?

Als de contactpersoon niet langer werkzaam is op de school, geef dan via info@gezondeschool.nl een nieuwe contactpersoon door. We hebben dan de naam van de vorige  contactpersoon nodig, de naam en het mailadres van de nieuwe contactpersoon.