Mijn Gezonde School

Hier kun je als school

• Een themacertificaat Gezonde School aanvragen
  • Een aanvraag doen voor het Ondersteuningsaanbod Gezonde School
  • Belangstelling kenbaar maken voor de subsidie Jong Leren Eten - lekker naar buiten!
  • Belangstelling kenbaar maken voor de subsidie Watertappunten
  • Belangstelling kenbaar maken voor de Stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit

Stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit ronde 4

Juist nu leerlingen en studenten online extra actief zijn, is het van belang om tijdens lessen aandacht te (blijven) besteden aan relaties en seksualiteit. Kan jouw school daarbij ook een steuntje in de rug gebruiken? Van maandag 8 maart t/m 19 april staat de belangstellingsregistratie ronde 4 open voor schoollocaties uit het po, so, vo en mbo. Raadpleeg voordat je belangstelling kenbaar maakt altijd eerste de voorwaarden via www.gezondeschool.nl/relaties_seksualiteit

Nieuwe ronde ondersteuningsaanbod Gezonde School 2021 -2022

Wil je aan de slag met een van de Gezonde School thema’s volgens de Gezonde School-aanpak? Van 8 maart t/m 19 april opent nieuwe aanvraagronde van het ondersteuningsaanbod Gezonde School. Hiermee ontvangt jouw school een steuntje in de rug om te werken aan een gezonde leefstijl. Voor het schooljaar 2021-2022 kunnen schoollocaties uit het po, so, vo en mbo ondersteuningsaanbod aanvragen voor de thema’s Voeding, Bewegen en sport, Welbevinden, Roken-, alcohol- en drugspreventie, Fysieke veiligheid en Milieu en natuur. Lees hier meer over het ondersteuningsaanbod.

Subsidie Watertappunten ronde 3

In het najaar 2020 hebben ruim 600 schoollocaties in het po, so, vo en mbo de subsidie Watertappunten ronde 2 toegekend gekregen en kunnen aan de slag met aanschaf en plaatsing van een nieuw watertappunt in het schoolgebouw of op het schoolterrein. Interesse om op jouw schoollocatie een nieuw watertappunt aan te schaffen met behulp van de subsidie Watertappunten? Van maandag 8 maart t/m 19 april staat de belangstellingsregistratie ronde 3 open. Lees de voorwaarden op www.Gezondeschool.nl/watertappunten

Hoe maak ik een account aan op mijngezondeschool.nl?

Om een ondersteunende regeling van Gezonde School aan te vragen, moet school een account hebben op Mijngezondeschool.nl. Per school maakt u gebruik van één account. Heeft uw school nog geen account of twijfelt u of uw school al een account heeft? Een account aanmaken gaat eenvoudig via de homepage van Mijngezondeschool met de knop ‘Maak een account aan’. Voor de registratie zijn schoolgegevens nodig zoals naam school, adres, contactpersoon en ook het BRIN-nummer. Door het BRIN-nummer van uw school in te voeren worden, indien uw school al een account heeft, de schoolgegevens in een oranje kader getoond met daarbij de opmerking dat er al een schoolaccount actief is.

Na registratie heeft u toegang tot het scholendashboard met alle gegevens en de mogelijkheid om gebruik te maken van ondersteunende regelingen. In de animatie hiernaast nemen wij u mee in de functionaliteiten van Mijngezondeschool.nl

Ik ben mijn inlog voor mijngezondeschool.nl kwijt

Iedere school kan een inlog aanmaken voor Mijngezondeschool.nl . Voor deze inlog wordt gebruik gemaakt van het e-mailadres van de Gezonde School-contactpersoon op school. Mocht u niet meer weten wie de contactpersoon is binnen uw school of scholengemeenschap? Vraag het na bij uw directeur of bestuur. Komt u er niet uit, neem dan contact op via info@gezondeschool.nl en wij helpen u verder of vraag het uw Gezonde School-adviseur.

Ik wil de contactpersoon van onze school wijzigen

Indien de contactpersoon niet langer werkzaam is op uw school kunt u door in te loggen op Mijngezondeschool.nl via Mijn profiel de gegevens van de nieuwe contactpersoon doorgeven, zoals naam en e-mailadres. Komt u er niet uit, neem dan contact op via info@gezondeschool.nl en vermeld hier gelijk bij wie de huidige contactpersoon is van de school en de gegevens van de nieuwe contactpersoon.

Ik ben mijn wachtwoord voor mijngezondeschool.nl kwijt

Via ‘wachtwoord vergeten’ is een nieuw wachtwoord aan te vragen. De knop is te vinden rechtsboven op de homepagina van mijngezondeschool.nl. Hiervoor heeft u het e-mailadres nodig van de contactpersoon van uw school en moet het account van uw school al geactiveerd zijn. Heeft u geen e-mail ontvangen? Kijk dan in uw 'ongewenste mail'. Soms worden deze mails automatisch als spam gemarkeerd.

Kan ik met meerdere contactpersonen inloggen?

Het is in het systeem niet mogelijk om twee contactpersonen als inlogcontactpersoon te registreren. Er is maar één inlogcontactpersoon mogelijk. Overlegt u intern wie dit het beste kan zijn. Voor bepaalde regelingen is het mogelijk om in het scholendashboard een extra contactpersoon aan te geven. Deze persoon ontvangt per e-mail informatie over de regeling.