Mijn Gezonde School

Hier kun je als school

  • Een themacertificaat Gezonde School aanvragen 
  • Een aanvraag doen voor het Ondersteuningsaanbod Gezonde School
  • Belangstelling kenbaar maken voor de Stimuleringsbijdrage Jong Leren Eten - lekker naar buiten!
  • Belangstelling kenbaar maken voor de Stimuleringsregeling Gezonde Relaties & Seksualiteit

Laatste nieuws

Geüpdatete themacriteriavragenlijsten vignet Gezonde School

Jaarlijks neemt Gezonde School twee keer de themacriteriavragenlijsten door. Waar nodig worden wijzigingen toegepast om aansluiting te houden bij de ontwikkelingen in het onderwijs en binnen de Gezonde School-thema's. Nieuw is dat de vragenlijsten in PDF niet meer op gezondeschool.nl staan, maar wél op Mijngezondeschool.nl/certificaten.

Hoe maak ik een account aan op mijngezondeschool.nl?  

Om een ondersteunende regeling van Gezonde School aan te vragen, moet de school een account hebben op Mijngezondeschool.nl. Per school maak je gebruik van één account. Heeft jouw school nog geen account of twijfel je of de school al een account heeft? Een account aanmaken gaat eenvoudig via de homepage van Mijngezondeschool met de knop ‘Maak een account aan’. Voor de registratie zijn schoolgegevens nodig zoals naam school, adres, contactpersoon en ook het BRIN-nummer. Door het BRIN-nummer van de school in te voeren worden, indien jouw school al een account heeft, de schoolgegevens in een oranje kader getoond met daarbij de opmerking dat er al een schoolaccount actief is.

Na registratie heb je toegang tot het scholendashboard met alle gegevens en de mogelijkheid om gebruik te maken van ondersteunende regelingen. In de animatie hiernaast nemen wij je mee in de functionaliteiten van Mijngezondeschool.nl

 

Ik ben mijn inlog voor mijngezondeschool.nl kwijt

Iedere school kan een inlog aanmaken voor Mijngezondeschool.nl . Voor deze inlog wordt gebruik gemaakt van het e-mailadres van de Gezonde School-contactpersoon op school. Mocht je niet meer weten wie de contactpersoon is binnen de school of scholengemeenschap? Vraag het na bij de directeur of het bestuur. Kom je er niet uit, neem dan contact op via info@gezondeschool.nl en wij helpen je verder of vraag het jouw Gezonde School-adviseur.

 

Ik wil de contactpersoon van onze school wijzigen

Indien de contactpersoon niet langer werkzaam is op de school kunt je door in te loggen op Mijngezondeschool.nl via Mijn profiel de gegevens van de nieuwe contactpersoon doorgeven, zoals naam en e-mailadres. Kom je er niet uit, neem dan contact op via info@gezondeschool.nl en vermeld hier gelijk bij wie de huidige contactpersoon is van de school en de gegevens van de nieuwe contactpersoon.

 

Ik ben mijn wachtwoord voor mijngezondeschool.nl kwijt

Via ‘wachtwoord vergeten’ is een nieuw wachtwoord aan te vragen. De knop is te vinden rechtsboven op de homepagina van mijngezondeschool.nl. Hiervoor heb je het e-mailadres nodig van de contactpersoon van de school en moet het account van de school al geactiveerd zijn. Heb je geen e-mail ontvangen? Controleer dan de 'ongewenste mail'. Soms worden deze mails automatisch als spam gemarkeerd.
 

Kan ik met meerdere contactpersonen inloggen?

Het is in het systeem niet mogelijk om twee contactpersonen als inlogcontactpersoon te registreren. Er is maar één inlogcontactpersoon mogelijk. Overleg intern wie dit het beste kan zijn. Voor bepaalde regelingen is het mogelijk om in het scholendashboard een extra contactpersoon aan te geven. Deze persoon ontvangt per e-mail informatie over de regeling.